Wild Raspberry Ketone

Κατά καιρούς πολλά προϊόντα αδυνατίσματος με την εκπληκτικά δραστική ουσία raspberry ketone μας έχουν απασχολήσει άλλοτε σχετικά με τη δράση τους και άλλοτε σχετικά με τη σύστασή τους. Τα προϊόντα με raspberry ketone που κυκλοφορούν πλέον στο εμπόριο είναι πάρα πολλά – άλλα από αυτά αποτελεσματικά και άλλα όχι, άλλα ασφαλή για τον οργανισμό και άλλα όχι, άλλα γνήσια και άλλα όχι – και όσο οι επιλογές μας πληθαίνουν τόσο πιο δύσκολο γίνετααι για εμάς να επιλέξουμε το σωστό προϊόν, το κατάλληλο για να χάσουμε τα περιττά κιλά με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό και την υγεία μας.wild-raspberry-ketone_raspberry-ketone-greece

Άρθρα ολόκληρα έχουν γραφτεί στο διαδίκτυο για πολλά προϊόντα που υπόσψχονται αδυνάτισμα με την δραστική ουσία των σμέουρων – τις κετόνες – και πολλές μελέτες συγκρίνουν προϊόντα για εσάς, ώστε να κάνουν την επιλογή σας πιο απλή, πιο εύκολη, πιο στοχευμένη !

Αλλά κάνουν πραγματικά αυτές οι μελέτες πιο απλή την επιλογή σου ή μήπως σε μπερδεύουν πιο πολύ ;

Ποιο πρέπει να είναι το κριτήριο για την επιλογή του σωστού συμπληρώματος διατροφής ;

Πώς να αποφασίσω το προϊόν που θα με βοηθήσει πραγματικά να χάσω τα περιττά κιλάκια ;

Ανάμεσα στα αναρίθμητα άρθρα για προϊόντα αδυνατίσματος με raspberry ketone, την προσοχή μας τράβηξε ένα συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο αποφασίσαμε και να ψάξουμε, να το βρούμε, να το δοκιμάσουμε και να σας πούμε την γνώμη μας γι’αυτο !

Το Wild Raspberry Ketone είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, που δίνει πολλές υποσχέσεις – όπως την απόκτηση ενός τέλειου σώματος χωρίς ψεγάδια μέσα σε ΜΟΛΙΣ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ !

Επίσης, το Wild Raspberry Ketone, υπόσχεται :

  • να χάσετε όλα τα περιττά κιλάκια
  • να κάψετε λίπος
  • να διώξετε το σωσίβιο & τα παχάκια
  • να κάνετε τον μεταβολισμό σας να “τρέχει”
  • να μειώσει την όρεξή σας
  • να κάνει παρελθόν τα βουλιμικά επεισόδια
  • να μην επηρεάσει τη μυϊκή σας μάζα ενώ χάνετε βάρος

Το Wild Raspberry Ketone είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που – όπως και πολλά ακόμα – συνδύασε τη δύναμη διαφόρων superfoods και λιποδιαλυτικών τροφών με σκοπό την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο θεαματικά !

Έτσι, το Wild Raspberry Ketone, συνδύασε τη δύναμη των κετονών από τα σμέουρα με τον πράσινο καφέ (κατ’εξοχήν λιποδιαλυτικό προϊόν), ώστε να “πολεμήσει” το πάχος κατά μέτωπο !

Τι γνωρίζουμε για αυτά τα συστατικά ;

Ποια η χρησιμότητά τους στο αδυνάτισμα και το κάψιμο του σωματικού λίπους ;

Τι επιτυγχάνει ο μεταξύ τους συνδυασμός σε ένα διατροφικό συμπλήρωμα ;

Νο 1 : Το Raspberry Ketone (κετόνες σμέουρων)

Οι κετόνες από τα σμέουρα (γνωστές και ως Raspberry Ketone) είναι ένα πραγματικά “μαγικό” συστατικό … ειδικά όταν είναι γνήσιο και στη σωστή αναλογία μέσα στο συμπλήρωμα διατροφής ! Οι κετόνες έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν σημαντικά τα επίπεδα των ορμονών αδρεναλίνη και αδφινοπεκτίνη, τονώνοντας την παραγωγή τους από τον ίδιο τον οργανισμό. Η αύξηση όμως αυτών των δύο πολυ σημαντικών ορμονών έχει ως αποτέλεσμα την διέγερση της λιπάσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η λιπάση είναι ένα ένζυμο που – όπως πολλά ακόμα – παράγεται στο πάγκρεας και βοηθάει στην πέψη όλων των διαιτητικών λιπών. Μέσω του παγκρεατικού πόρου, γίνεται η μεταφορά του ενζύμου αυτού προς το δωδεκαδάκτυλο (στο έντερο), όπου πραγματοποιείται η διάσπαση των τριγλυκεριδίων που λαμβάνουμε από τις τροφές σε λιπαρά οξέα.

Νο 2 : Το Green Coffee (πράσινος καφές)

Το Green Coffee extract – το εκχύλισμα δηλδή από πράσινο καφέ – χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής για αδυνάτισμα, και αυτό εξ’αιτίας μιας εξαιρετικά δραστικής ουσίας που περιέχει, της ουσίας “χλωρογενικό οξύ”.

Το χλωρογενικό οξύ δρα καταλυτικά στην διαδικασία μεταβολισμού των λιπών και των σακχάρων, μειώνοντας την απορρόφησή τους από τον οργανισμό και άρα και την πρόσληψη θερμίδων από τα γεύματα.

Ο πράσινος καφές λειτουργεί ως εκπληκτικό κατασταλτικό της όρεξης και μειώνει τις κρίσεις βουλιμίας, ενώ παράλληλα τονώνει τον μεταβολισμό και αυξάνει τις καύσεις λίπους που πραγματοποιούνται στο σώμα.

Ο συνδυαασμός των δύο αυτών εκπληκτικών φυσικών συστατικών – του Raspberry Ketone και του Green Coffee – μπορεί να βοηθήσει σε μια αποτελεσματική μείωση του σωματικού βάρους … εάν όμως η λήψη τους γίνει με τον σωστό τρόπο !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Στην αρχή του άρθρου αναρωτηθήκαμε πώς και με ποια κριτήρια μπορούμε να επιλέξουμε ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα διατροφής ώστε να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλάκια. Τα βασικά κριτήρια είναι : η αξιόπιστη εταιρεία – τα προϊόντα με πιστοποίηση σύστασης – οι κατάλληλες (σύμφωνα με την Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση) αναλογίες και ποσότητες των συστατικών – η “διαφάνεια” της εταιρείας και η πλήρης κοινοποίηση των στοιχείων της ώστε ο πελάτης να μπορεί να έχει ανοιχτή επικοινωνία για κάθε απορία / επιφύλαξη σχετικά με το προϊόν και τη χρήση του !

Το Wild Raspberry Ketone ενώ _σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του – παρέχει ένα μεγάλο “πακέτο” πλεονεκτημάτων, ωστόσο δεν αναφέρει πουθενά στο site στοιχεία της εταιρείας ή την ακριβή σύσταση του προϊόντος !!!

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ & ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ :

Όταν το αδυνάτισμα γίνεται πραγματικότητα !

Το Raspberry Ketone Plus … ένα “θαύμα” κλεισμένο μέσα σε ένα μπουκάλι ! Το Raspberry Ketone Plus δεν περιέχει 1 αλλά 9 μοναδικά συστατικά – superfoods, κατασταλτικά της όρεξης και λιποδιαλυτικά συστατικά … όλα απόλυτα φυσικής προέλευσης – που κάνουν το αδυνάτισμα να μοιάζει με παιχνιδάκι !

raspberry ketone plus

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Uncategorized , , , , , , , ,

Comments are closed.