5 λόγοι που το καλοκαίρι είναι η περίοδος απώλειας βάρους

Όλοι μιλούμε για το πώς θα χάσουμε τα παραπάνω κιλά μας και θα φαινόμαστε πιο όμορφες και ελκυστικές το καλοκαίρι.

adunatisma-prin-kalokairi-raspberry-ketone-greece

Συνηθισμένες συζητήσεις σε όλη την διάρκεια του χειμώνα για μία προσπάθεια που για πολλές γυναίκες, κυρίες και δεσποινίδες, ξεκινά εκεί λίγο πριν την έναρξη της άνοιξης και αποκτά γοργούς ρυθμούς καθώς πλησιάζει το πολυπόθητο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά όμως όπως θα δείτε και παρακάτω σε μία πολύ σύντομη ανάλυση, η περίοδος που ευνοεί την απώλεια βάρους είναι αυτό καθαυτό το καλοκαίρι.

Ίσως πολλοί απορήσουν αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που το αδυνάτισμα πραγματοποιείται ευκολότερα μέσα στο καλοκαίρι. Μπορεί να μην θεωρείται ιδανικό από τις θηλυκές υπάρξεις γιατί τις βρίσκει απροετοίμαστες για την Θερμή περίοδο αλλά είναι μία πραγματικότητα.

Μπορεί να είναι ο καιρός που διευκολύνει ένα τόσο δύσκολο καθήκον.

Για να δούμε λοιπόν:

Πίνετε πολύ περισσότερο νερό καθώς αυξάνει η θερμοκρασία

Αμέτρητες μελέτες έχουν αποδείξει την σημασία του νερού όταν συζητούμε για απώλεια βάρους. Το καλοκαίρι δημιουργεί μία αναγκαιότητα για μεγαλύτερη κατανάλωση νερού, η οποία τελικά οδηγεί σε ένα συναίσθημα πληρότητας και άρα σε μικρότερη κατανάλωση φαγητού.

Τρώτε λιγότερο καθώς οι μεγάλες θερμοκρασίες συμπιέζουν την όρεξη σας

Ναι πραγματικά καταλήγετε να καταναλώνετε διάφορες λιχουδιές του καλοκαιριού και κυρίως παγωτό αλλά σε γενικές γραμμές η υψηλή θερμοκρασία δεν σας επιτρέπει βαριά γεύματα. Μελέτες έδειξαν ότι άτομα που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους υπό υψηλή θερμοκρασία έτρωγαν λιγότερο από άλλα που ασκούνταν σε δροσερό περιβάλλον.

Δεν καταφεύγετε στο φαγητό για να φτιάξετε την διάθεση σας

Ο χειμώνας ευνοεί βαριά φαγητά, γενικά το φαγητό και οπωσδήποτε το αλκοόλ.

Δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο με το καλοκαίρι, όπου το γενικό περιβάλλον δεν ευνοεί την κατάθλιψη και την υποκατάσταση της όποιας ευτυχίας με το φαγητό.

Η ποικιλία φρέσκων και ελαφρών τροφών καθιστούν ευκολότερο τον έλεγχο των θερμίδων

Ορισμένα καλοκαιρινά φρούτα όπως, το καρπούζι, τα αχλάδια ή τα ροδάκινα μπορούν να σας κρατήσουν δροσερές και με αίσθημα πληρότητας. Τα λαχανικά επίσης του καλοκαιριού δίνουν την δυνατότητα πληθώρας σαλατών που αντικαθιστούν βαριά και με πολλές θερμίδες φαγητά.

Το καλοκαίρι σημαίνει απελευθέρωση του σώματος μας, αίσθηση της φύσης και προσπάθεια να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο του χειμώνα που κλεισμένοι σε ένα σπίτι ή γραφείο προσπαθούσαμε να συμπληρώσουμε αυτά που μας έλειπαν με το φαγητό.

Χρησιμοποιείστε λοιπόν ό,τι σας δίνει το καλοκαίρι και αισθανθείτε καλύτερα, μιάς και η διάρκεια του δεν είναι τόσο μεγάλη.

Ζήστε την φύση που γιορτάζει πραγματικά. 

Uncategorized , , , ,

Comments are closed.