ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ : Μην αφήσετε τα μαλλιά σας να ξεθωριάσουν !

Ο ήλιος και η θάλασσα, μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος της ψυχολογίας σου (αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σου ανεβάζουν το ηθικό και σου εμπνέουν αισιοδοξία και χαρά), αλλά σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος φίλος των μαλλιών σου, που υποφέρουν από τις ακραίες και αντίξοες καιρικές συνθήκες.summer-hair-raspberry-ketone-greece

Ο υδράργυρος είναι ανεβασμένος στα ύψη, ενώ η σκόνη, ο ήλιος, ο αέρας και η καυτή άμμος “δέρνουν” αλύπητα και ταλαιπωρουν τα φρεσκοβαμμένα για τις διακοπές μαλλιά σου ! Κάθε χρόνο, μετά τις διακοπές, εσύ γυρνάς με ένα όμορφο σοκολατί χρώμα στην επιδερμίδα, αλλά με μαλλιά ξεθωριασμένα, άτονα, ταλαιπωρημένα και θαμπά … με μαλλιά που υποβαθμίζουν την τόσο όμορφη και ανανεωμένη από την ξεκούραση και την ανεμελιά εικόνα σου ! Δεν είναι κρίμα ;;;

Αντηλιακή προστασία (και όχι μόνο) και για τα μαλλιά σου !

Δε χρειάζεται φροντίδα μόνο η επιδερμίδα σου από τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες και από την ισχυρή και επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και τα μαλλιά σου ! Ο ήλιος δεν “αγγίζει” μόνο το δέρμα σου αλλά και τα μαλλιά σου, και πολλές φορές αυτό το “άγγιγμα” μπορεί να γ΄΄ινει πολύ επιβλαβές και επίπονο !

Σκέψου πόσο πιο όμορφη θα έδειχνες με την σοκολατένια επιδερμίδα σου και το κατάξανθο λαμπερό μαλλί σου, το φλογερό κόκκινο, το ζεστό σοκολατί ή το μοιραίο μαύρο μαλλί σου να ανεμίζει γεμάτο ζωηράδα και υγεία !

Πώς θα προφυλάξω τα μαλλιά μου από το ξεθώριασμα ;;;

1η συμβουλή : Ξέπλυνε πολύ καλά με άφθονο νερό τα μαλλιά σου μετά τις βουτιές σου σε θάλασσα ή πισίνα. Τόσο το αλάτι της θάλασσας, όσο και το χλώριο της πισίνας, κάνουν μεγάλη ζημιά στο χρώμα των μαλλιών σου.

2η συμβουλή : Όπως απλώνεις αντηλιακό στο σώμα σου πριν από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολια, έτσι θα πρέπει να απλώνεις και στα μαλλιά σου ένα αντίστοιχο προϊόν αντηλιακής προστασίας. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά προϊόντα για να εντοπίσεις το καταλληλότερο για εσένα.

3η συμβουλή : Πριν την εξόρμησή σου σε πισίνες και ηλιόλουστες παραλίες, πλέξε μια trendy κοτσίδα, έναν σφιχτό ψηλό κότσο, ή 2 κοριτσίστικα και παιχνιδιάρικα κοτσιδάκια τα μαλλιά σου. Με αυτό τον τρόπο δε θα έρθουν σε μεγάλη επαφή με το νερό (και ούτε με το αλάτι ή το χλώριο που καταστρέφει το χρώμα τους).

4η συμβουλή : Ένα καλό λούσιμο με ένα σαμπουάν για ταλαιπωρημένα και βαμμένα μαλλιά είναι ό,τι καλύτερο για μετά τη θάλασσα ή την πισίνα. Τα μαλλιά σου αναζωογονούνται και ανακτούν την χαμένη τους ελαστικότητα και φυσικά τη χαμένη τους λάμψη.

5η συμβουλή : Βρες ειδικά λάδια για να περιποιηθείς τα αφυδατωμένα σου μαλλιά. Το λάδι καρύδας, το έλαιο argan και το έλαιο jojoba είναι ιδανικά για να περιποιηθούν κάθε ταλαιπωρημένο μαλλί και να του δώσουν ξανά πνοή ζωής, υγείας και ζωντάνιας !

Uncategorized ,

Comments are closed.