Το 2016 έρχεται … τα παχάκια φεύγουν !

Ξεκίνα γυμναστική σήμερα κιόλας !

Και μόνο στο άκουσμα της λέξης “γυμναστική” σε λούζει κρύος ιδρώτας. Δεν είσαι ο μόνος ! Τους περισσότερους ανθρώπους τους πιάνει μια αναβλητικότητα όποτε είναι να ξεκινήσουν γυμναστήριο (όπως επίσης και όποτε είναι να ξεκινήσουν κάποια δίαιτα ή διατροφή … για να μην αναφέρουμε και την διακοπή του καπνίσματος !).body-raspberry-ketone-greece

Τίποτα που ενέχει κόπο δεν είναι ευχάριστο και δε γίνεται εύκολα. Εάν όμως μάθουμε πόσα οφέλη θα έχουμε ξεκινώντας να ασκούμαστε … μήπως τελικά γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα και παρθεί πιο γρήγορα αυτή η τόσο δύσκολη απόφαση ;!

Τα απίστευτα οφέλη της σωματικής άσκησης !

Νο 1 : Σφιχτό & αξιοζήλευτο κορμί.

Η σωματική άσκηση είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος να αποκτήσετε ένα αξιοζήλευτο σώμα. Ακόμα και αν με οποιονδήποτε τρόπο (δίαιτα, χάπια, σάουνα κ.λ.π.) καταφέρετε να χάσετε τα κιλά που σας επιβαρύνουν (εκείνα τα περιττά κιλάκια που σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα και που σας κάνουν να ντρέπεστε), ακόμα και τότε, χωρίς σωματική άσκηση, θα αποκτήσετε απλά ένα αδύνατο αλλά γεμάτο χαλάρωση σώμα ! Με την γυμναστική χάνετε κιλά και το σώμα σφίγγει, μοιάζοντας πιο νεανικό, πιο υγιείες και φυσικά πιο όμορφο.

Νο 2 : Αυτοπεποίθηση & καλή διάθεση.

Η γυμναστική φτιάχνει τη διάθεση (και ειδικά και γενικά !). Λόγω των ενδορφινών που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια της εκπόνησης μιας σωματικής άσκησης, θα νιώσετε μια εφορία και μια θετική αύρα να σας πλημμυρίζει. Η καθημερινή σας διάθεση και ψυχολογία θα είναι αισθητά πιο ανεβασμένη και ένα κύμα αυτοπεποίθησης θα σας διακατέχει.

Νο 3 : Καλύτερο διατροφικό πρόγραμμα.

Όσο και αν δεν το πιστεύετε, η σωματική άσκηση θα σας βοηθήσει να φτιάξετε και να ισορροπήσετε και το καθημερινό σας διατροφικό πλάνο. Οι ανάγκες του σώματός σας θα γίνουν πιο εμφανείς λόγω της σωματικής άσκησης και θα σταματήσετε να τρώτε ανεξέλεγκτα και χωρίς πραγματικό λόγο.

Νο 4 : Κερδίζεις σε υγεία.

Με τη γυμναστική όλα στο σώμα σου αρχίζουν να λειτουργούν καλύτερα. Το ανοσοποιητικό σύστημα τονώνεται, η χοληστερίνη πέφτει … καθώς επίσης και η πολύ επικίνδυνη πίεση του αίματος. Ο οργανισμός σφύζει από υγεία και αυτό φαίνεται !

Νο 5 : Μεγαλύτερη αντοχή.

Κάθε εβδομάδα που περνάει θα βλέπετε πως βελτιώνεται το όριο των αντοχών σας. Δε θα κουράζεστε τόσο εύκολα, δε θα βαρυγκομάτε κάθε φορά που περπάτάτε λίγο παραπάνω … και θα νιώθετε πολύ πιο υγιής. Φυσικά αυτό δε θα μπορούσε να μην έχει και απίστευτο θετικό αντίκτυπο και στη σεξουαλική σας ζωή ! … Εκμεταλλευτείτε το !

Νο 6 : Διώχνει το άγχος.

Είναι γεγονός πως η γυμναστική είναι η καλύτερη εκτόνωση ! Το άγχος αποβάλλεται και αμέσως μπορείτε να τα δείτε όλα μέσα από ένα πρίσμα καλής διάθεσης και θετικής ενέργειας. Μια μόνο ώρα γυμναστικής είναι ικανή να προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στην ψυχολογία σας !

Νο 7 : Ύπνος που σε ξεκουράζει.

Όταν ο ύπνος σου είναι ανήσυχος και τελικά ξυπνάς περισσότερο κουρασμένος κάθε πρωί … η γυμναστική είναι η λύση ! Επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν, πως τα άτομα που ασκούνται κοιμούνται πολύ καλύτερα από τα άτομα που δεν ασκούνται και ακολουθούν έναν καθιστικό τρόπο ζωής.

Uncategorized

Comments are closed.