Τα Raspberry Ketones & η παχυσαρκία …

Η παχυσαρκία – πρόβλημα των εποχών 

Σύμφωνα με έρευνες πολλά άτομα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το σωματικό τους βάρος το οποίο είναι μεγαλύτερο από το φυσιολογικό, ενώ περισσότερο από το το 1/3 των ενηλίκων είναι παχύσαρκοι !

Αυτό συνεπάγεται επίσης πολλούς θανάτους που οφείλονται ακριβώς σε αυτό :

  • στο αυξημένο σωματικό βάρος
  • στο πολύ αποθηκευμένο στο σώμα λίπος
  • και στα προβλήματα υγείας που αυτά συνεπάγονται

Πολλοί επιστήμονες αναζητούσαν λύση σε αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο, σε αυτό το άλυτο πρόβλημα που στοίχιζε τις ζωές πολλών ανθρώπων ετησίως.

Η λύση στο πρόβλημα βρέθηκε ! – Raspberry Ketones

Raspberry-Ketones-στο-dr-oz-show

Τα Raspberry Ketones, οι κετόνες δηλαδή από τα σμέουρα, είναι μια ουσία που κατάφερε να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό της παχυσαρκίας και ελπίδα σε πάρα πολλούς ανθρώπους που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του αυξημένου βάρους τους.

Ο Δρ. Οζ σε μια εκπομπή του αναφέρθηκε στα Raspberry Ketones ως «το Νο1 Θαύμα σε μπουκάλι» και σίγουρα δεν είναι τυχαία αυτή η αναφορά.

Η ορμόνη αδινοπεκτίνη είναι μια ορμόνη που ρυθμίζει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα και παράλληλα αναστέλλει τη συσσώρευση των λιπιδίων.

Οι επιστήμονες έκαναν πολλές και ενδελεχείς μελέτες σχετικά με την επίδραση των κετονών από τα σμέουρα (Raspberry Ketones) στον οργανισμό και στον τρόπο που αυτές επιδρούν στην παχυσαρκία και στο συσσωρευμένο λίπος. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά.

Οι κετόνες από τα σμέουρα κατάφερναν να τονώσουν τον μεταβολικό ρυθμό του ατόμου και να εκτοξεύσουν τις καύσεις λίπους στο σώμα του, με αποτέλεσμα την επιθυμητή απώλεια σωματικού βάρους. Απώλεια όμως που δεν προερχόταν από μυική μάζα αλλά από λιπώδη μάζα. Πολλές φορές, στην προσπάθειά τους να χάσουν βάρος τα άτομα, οδηγούνται σε απώλεια κιλών που προέρχεται από μυϊκή μάζα. Αυτό όχι μόνο δεν ωφελεί σε κάτι, αλλά αποτελεί και μεγάλο μειονέκτημα, αφού η μυική μάζα χρειάζεται για να μπορέσει το σώμα να καίει λίπος. Τα Raspberry Ketones δίνουν όμως τη λύση για ένα σωστό και υγιές αδυνάτισμα.

Και φυσικά, οι έρευνες δεν σταματούν εδώ. Το πρόβλημα της παχυσαρκίας υπάρχει και απειλεί τις σημερινές προηγμένες κοινωνίες και οι επιστήμονες συνεχώς αναζητούν νέες λύσεις για το μείζον αυτό πρόβλημα.

Όλο και νέα συμπληρώματα διατροφής με Raspberry Ketones, πιο εξελιγμένα και πιο αποτελεσματικά φέρνουν τους πάντες συνεχώς ένα βήμα πιο κοντά στη λύση του προβλήματός τους και στην καλυτέρευση της ζωής και της υγείας τους. Η παχυσαρκία μπορεί πλέον να καταπολεμηθεί και τη λύση την έδωσαν αρχικά η φύση και εν συνεχεία οι επιστήμονες με τα Raspberry Ketones.

Comments are closed.