Συστατικά/Λήψη Raspberry Ketone

Πρόκειται για ένα πολυσυζητημένο προϊόν αδυνατίσματος με πολύ μεγάλες πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Raspberry Ketone Plus είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που διευκολύνει όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος εύκολα και χωρίς κόπο, με απόλυτη όμως ασφάλεια για τον οργανισμό.

Τα Συστατικά του Raspberry Ketone Plus

Η δράση του Raspberry Ketone Plus κατά του πάχους και των περιττών κιλών είναι άξια λόγου. Πολλοί επώνυμοι και celebrities από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Raspberry Ketone Plus για να αποκτήσουν και να διατηρήσουν ένα όμορφο και υγιές σώμα.

Το Raspberry Ketone Plus περιέχει 100 mg κετόνης από σμέουρα σε κάθε κάψουλα, καθώς επίσης και άλλα 8 δραστικά συστατικά, που είναι κλινικώς αποδεδειγμένη η καταλυτική τους δράση κατά του λίπους.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και ευδιάκριτο από τον πρώτο καιρό χρήσης του προϊόντος, γεγονός που χαρίζει αυτοπεποίθηση και θέληση να συνεχίσει την προσπάθειά του ο χρήστης.

Χρήσιμα στοιχεία για το Raspberry Ketone Plus

 • Λαμβάνεται 2 φορές την ημέρα, παρέχει δηλαδή στον χρήστη 200 mg κετόνης σμέουρων, δραστική ουσία για το αδυνάτισμα, στην ακριβή συνιστώμενη ημερήσια δόση.
 • Την αποτελεσματική δράση της κετόνης σμέουρων (Raspberry Ketone) συμπληρώνουν και άλλα 8 ισχυρά και αποτελεσματικά συστατικά, τονώνοντας και ενισχύοντας την δράση του προϊόντος.
 • Παρέχει εγγύηση 30 ημερών επιστροφής χρημάτων στον αγοραστή, για να νιώθει ασφάλεια με την αγορά του.
 • Το Raspberry Ketone Plus μπορεί να λαμβάνεται άφοβα και από χορτοφάγους.
 • Το προϊόν είναι υψηλής ποιότητας και απόλυτα ασφαλές.
 • Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Το προϊόν έχει προβληθεί από το FOX NEWS.

 Λήψη και δοσολογία του Raspberry Ketone Plus

Λαμβάνετε κάθε ημέρα, συμπληρωματικά με το φαγητό σας, 1 κάψουλα Raspberry Ketone Plus με το πρωινό σας γεύμα και άλλη μια κάψουλα με το μεσημεριανό σας γεύμα. Με τον τρόπο αυτό λαμβάνετε την απαιτούμενη από τον οργανισμό ποσότητα κετόνης σμέουρων και ενισχύετε τον οργανισμό σας ενώ παράλληλα χάνετε βάρος.

Τι πρέπει να προσέξει κανείς με το Raspberry Ketone Plus 

 • Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως όπως και με όλα τα άλλα προϊόντα της κατηγορίας του, έτσι και με το Raspberry Ketone Plus, καλό είναι να αποφεύγεται η λήψη του από ανηλίκους και από γυναίκες που είτε είναι έγκυες είτε θηλάζουν.
 • Επίσης αντενδείκνυται η χρήση του προϊόντος από ασθενείς με σοβαρές ασθένειες, και η λήψη του θα πρέπει να γίνεται μόνο μετά από έγκριση του ιατρού τους, όπως φυσικά συμβαίνει και με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.
 • Όπως όλα τα χάπια και τα φάρμακα, είναι σημαντικό να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος.
 • Είναι ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν που κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα υψηλότερα πρότυπα (GMP και πιστοποίηση ποιότητας προϊόντος ISO 2000:9001).
 • Δεν αντικαθιστά τα γεύματα, αλλά όπως κάθε διατροφικό συμπλήρωμα, φροντίζει να λαμβάνει ο οργανισμός όλα τα απαραίτητα συστατικά για την καλή λειτουργία του.

Ακριβής Σύσταση του Raspberry Ketone Plus

Συστατικά  Ποσότητα ανά Κάψουλα ΣΗΔ (συνιστώμενη ημερήσια δόση) δηλαδή 2 κάψουλες/ημέρα
Raspberry Ketone (κετόνη από σμέουρα) 100mg 200mg
African Mango 36:1 που ισοδυναμεί με 1000mg φρούτου 27,80mg 55,60mg
Acai Berry 4:1 25.00 που ισοδυναμεί με 100mg φρούτου 25mg 50mg
Green Tea Extract 40% κατεχίνες,60% πολυφαινόλες και 8% καφεΐνη 25mg 50mg
Μηλόξυδο σε σκόνη 25mg 50mg
Καφεΐνη BP 25mg 50mg
Φαιοφύκη  25mg 50mg
Πηκτίνη από Grapefruit 25mg 50mg
Ρεσβερατρόλη 98% 10mg 20mg

Περιέχει επίσης 110,20mg μικροκρυσταλλική κυτταρίνη και 80mg στεατικό μαγνήσιο, ενώ η κάψουλα είναι απόν HMPC και είναι κατάλληλη για χορτοφάγους.

Παραγγείλτε το Raspberry Ketone Plus από το Evolution Slimming εδώ

Comments are closed.