Συνδυαστικές Προσφορές με Raspberry Ketone

 Όταν οι κετόνες από τα σμέουρα (δηλαδή το Raspberry Ketone) ληφθούν συνδυαστικά και με άλλα έξυπνα και εξίσου δραστικά προϊόντα αδυνατίσματος, τότε η απώλεια βάρους γίνεται απλά παιχνιδάκι και το περιττό πάχος γίνεται πολύ σύντομα παρελθόν.

Το online shop Evolution Slimming προσφέρει έξυπνους συνδυασμούς από διάφορα δραστικά προϊόντα αδυνατίσματος, που μπορούν να «κυκλώσουν» το πρόβλημα και να το «χτυπήσουν» από παντού, αφήνοντάς του κανένα περιθώριο διαφυγής.

Απλά, φυσικά και γρήγορα, το περιττό βάρος αποβάλλεται και όλοι αποκτούν το σώμα που πάντα ονειρύονταν!

Οι δραστικοί συνδυασμοί

  • Raspberry Ketone Plus & Detox Plus Colon Cleansing System

Ως γνωστόν, το Raspberry Ketone Plus, βοηθάει στην αύξηση του μεταβολισμού του οργανισμού και στην τόνωση του ρυθμού με τον οποίο καιει το σώμα μας το λίπος. Με τη βοήθεια των κετονών αποβάλλονται οι τοξίνες και διευκολύνεται η απώλεια βάρους.

Όταν η δράση αυτή του Raspberry Ketone Plus συνδυαστεί και με το Detox Plus Colon Cleansing System, τότε τα αποτελέσματα είναι απλά θεαματικά! Γρήγορα και εντυπωσιακά.

Το Detox Plus Colon Cleansing System ενισχύει στην ακόμα πιο αποδοτική απομάκρυνση των τοξινών από ολόκληρο τον οργανισμό και παίζει το ρόλο του καταλύτη στο αδυνάτισμα, αφού επιταχύνει δραστικά την όλη διαδικασία. Παράλληλα αποτρέπει δυσάρεστα συμπτώματα όπως το φούσκωμα, η πρησμένη κοιλιά λόγω αεροφαγίας, η δυσκοιλιότητα και το κοιλιακό άλγος.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως η σύσταση του Detox Plus Colon Cleansing System είναι καθαρά φυτική και ενδείκνυται ακόμα και για χορτοφάγους.

  • Raspberry Ketone Plus & Detox Plus Colon Cleansing System & Slim Kick Weight Loss Patch

Μαζί με το Raspberry Ketone Plus και το Detox Plus Colon Cleansing System, έρχεται να προστεθεί και το έμπλαστρο αδυνατίσματος Slim Kick Weight Loss Patch.

Πρόκειται για ένα πανεύκολο στη χρήση έμπλαστρο, ειδικό γι αδυνάτισμα, εμποτισμένο με ένα μίγμα βοτάνων και θρεπτικών συστατικών ιδιαίτερα αποτελεσματικών στην απώλεια βάρους.

Το Slim Kick Weight Loss Patch φροντίζει να κρατάει χαμηλά τα επίπεδα της όρεξης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τον μεταβολισμό και τις καύσεις και τονώνει τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.

  • Raspberry Ketone Plus & Green Coffee Bean Extract

Ένας εντελώς διαφορετικός και αποτελεσματικότατος συνδυασμός προϊόντων είναι και αυτός του Raspberry Ketone Plus με το Green Coffee Bean Extract.

Το Green Coffee Bean Extract είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που προέρχεται από εκχύλισμα πράσινου καφέ, δηλαδή από καφέ πριν υποστεί την επεξεργασία του ψησίματος, στη μορφή που είναι πλούσιος σε πολύτιμα συστατικά και που μπορεί να προσφέρει δραστικό κτύπημα κατά του πάχους χάρη στο χλωρογενικό οξύ που περιέχει.

Το Green Coffee Bean Extract καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και μαζί με την επιθυμητή απώλεια βάρους χαρίζει και νεανική και όμορφη επιδερμίδα, χωρίς σημάδια κούρασης και αποτυπώματα του χρόνου όπως είναι οι ρυτίδες.

  • Raspberry Ketone Plus & CLA

Το CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ) βρίσκεται σε διάφορες τροφές όπως το τυρί ή το αρνίσιο κρέας, αλλά σε πάρα πολύ μικρές ποσότητες. Το CLA περιέχει Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ σε περιεκτικότητα 1000 mg.

Σκοπός του CLA είναι η μυϊκή ενδυνάμωση και η τόνωση της δημιουργίας νέων μυών, με παράλληλη μείωση του σωματικού λίπους και τόνωση της γενικότερης υγείας του οργανισμού.

Δείτε όλες αυτές τις προσφορές πατώντας εδώ

Comments are closed.