Παχύσαρκες μαμάδες σημαίνουν ευτραφή μωράκια ;;;

Παχυσαρκία : Μανούλες ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Μέχρι ακόμα και σήμερα, που όλοι γνωρίζουν για τη σημασία μια σωστής και ισορροπημένης διατροφής και τη διατήρηση του σωματικού βάρους σταθερού στα επιτρεπόμενα όρια, ο κόσμος συνεχίζει να αγνοεί το πολύ σημαντικό γεγονός των επιπτώσεων που έχει το υπερβολικά αυξημένο βάρος μιας μανούλας προς το ίδιο της το παιδί !paxysarkes-mamades-raspberry-ketones-greece

Υπάρχει πραγματικά κίνδυνος για το παιδί στην περίπτωση μιας παχύσαρκης μητέρας ; Υπάρχουν σχετικές μελέτες που να ρίχνουν φως στην εξαιρετικά σημαντική αυτή υπόθεση ;

Η απάντηση είναι θετική ! Έρευνες που διεξήχθησαν σχετικά με το θέμα των «παχύσαρκων μαμάδων» φαίνεται να δίνουν απαντήσεις και να θέτουν της μαμάδες «κάτω από το μικροσκόπιο» !

Η έρευνα & τα αποτελέσματά της …

(!!!) : Σύμφωνα με την έρευνα αυτή που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης στη Δανία, της οποίας ηγήθηκε το Hvidovre Hospital, τα μωρά των γυναικών που παρουσίαζαν ευκρινώς πρόβλημα παχυσαρκίας, παρουσίαζαν με τη σειρά τους περισσότερο συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς !

Έτσι, οι μαμάδες, μη προσέχντας το σωματικότους βάρος, ουσισικά δεν θέτουν σε κίνδυνο ΜΟΝΟ τη δκήτους υγεία αλλά ΚΑΙ των παιδιών τους.

(!!!) : Τα παιδιά με αυξημένο το κοιλιακό λίπος τείνουν να εμφανίζουν στην πορεία της ζωής τους ως ενήλικα άτομα υψηλότερες πιθανότητες :

  • να παρουσιάσουν υψηλή πίεση στο αίμα
  • να εμφανίσουν καρδιαγγειακά νοσήματα
  • να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2

Στην έρευνα αυτή εκλήθησαν να συμμετάσχουν 231 παχύσαρκες μητέρες και 80 μητέρες φυσιολογικού βάρους.

(!!!) : Τα αποτελέσματα έπεσαν ως καταπέλτης, αφού φάνηκε πως κατά γενικό μέσο όρο, τα μωρά από παχύσαρκες μητέρες παρουσίαζαν περισσότερο λίπος κατά τη γέννησή τους σε σχέση με τα μωρά από μητέρες φυσιολογικού βάρους κατά ένα ποσοστό της τάξης του 2,5 %.

Μπορεί η μελέτη αυτή να μην αποτελεί ακόμα ατράνταχτη απόδειξη, αλλά οι επιστήμονες στρέφονται στην διερεύνηση και διαλεύκανση αυτού του μυστηρίου που θα δώσει τελικά λύση και στο μεγάλο πρόβλημα της παχυσαρκίας.

(!!!) : Σύμφωνα πάντα με την ίδια μελέτη, τα παιδάκια από παχύσαρκες μητέρες παρουσίαζαν σχεδόν κατά 170 γραμμάρια μεγαλύτερο σωματικό βάρος από τη γέννησή τους κιόλας !

Καλύτερα ΠΡΙΝ … παρά ΜΕΤΑ !

Σύμφωνα με τους ειδικούς, διαιτολόγους αλλά και γυναικολόγους, προτιμάται η μείωση του σωματικού βάρους πριν από την εγκυμοσύνη και όχι κατά τη διάρκεια αυτής !

Σύμφωνα μάλιστα και με το American College of Obstetricians and Gynecologists, οι θεράποντες ιατροί θα πρέπει να ενθαρρύνουν γυναίκες με αυξημένο σωματικό βάρος να το αντιμετωπίσουν πριν μπουν στην διαδικασία να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο, αφού φέρουν μεγάλη ευθύνη για την μετέπειτα πορεία της υγείας τους.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ :

Η χρήση ενός αποτελεσματικού λιποδιαλύτη μπορεί να βοηθήσει και να επιταχύνει τη διαδικασία της απώλειας του περιττού βάρους.Raspberry-Ketone-Plus

Εμείς σας προτείνουμε το Raspberry Ketone Plus που αποδεδειγμένα μπορεί να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα της παχυσαρκίας !

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Raspberry Ketone Plus πατήστε εδώ !

Uncategorized

Comments are closed.