Κάνε τώρα την αλλαγή

Συνήθως, λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας και των πολλών υποχρεώσεων, αρχίζουμε σταδιακά να παραμελούμε τον εαυτό μας, να μη δίνουμε την αλλαγή στο σώμα με Raspberry Ketoneαπαραίτητη προσοχή στην ποιότητα και τη συχνότητα της διατροφής μας, και τελικά να οδηγούμαστε σε αύξηση του σωματικού μας βάρους και αποθήκευση λίπους σε διάφορα σημεία του σώματός μας. Την αλήθεια αυτή την αντιλαμβανόμαστε συνήθως ξαφνικά, σαν αποκάλυψη, όταν προσπαθούμε να μπούμε στο παλιό στενό μας τζιν ή στο μικρό σέξυ φορεματάκι μας. Τότε έρχεται και η απογοήτευση.

Η αλήθεια είναι πως το τέλειο σώμα δεν μπορεί να αποκτηθεί μέσα σε μια νύχτα, παρ’όλα αυτά με λίγη υπομονή και καλή θέληση καθώς και το θαυματουργό Raspberry Ketone να μας βοηθά, σε μικρό χρονικό διάστημα μπορούν να υπάρξουν θεαματικές αλλαγές. Ανάλογα με τον χρόνο που θέτει κανείς ως περιορισμό στον εαυτό του, μέσα στον οποίο διατίθεται να προσπαθήσει για την απόκτηση ενός όμορφου σώματος, είναι και τα αποτελέσματα που θα θαυμάσει επάνω του.

Αφιέρωσε χρόνο και προσοχή  στο σώμα σου και θα σε ανταμείψει με ομορφιά!

  • 6 ΜΗΝΕΣ + Raspberry Ketone

6 μήνες είναι αρκετός χρόνος και ίσως τρομάζει μερικούς, αλλά αποτελεί το ιδανικό χρονικό διάστημα για να γίνουν σημαντικές αλλαγές στο σώμα σου και μάλιστα με τον πιο σωστό τρόπο. Οι αλλαγές που θα επέλθουν δεν θα είναι βίαιες, αλλά αντιθέτως θα είναι πιο αργές αλλά μόνιμες και ουσιαστικές.

Raspberry Ketone - ΣμέουραΣημαντικό ρόλο παίζει η ένταξη της σωματικής δραστηριότητας στο εβδομαδιαίο πλάνο μας. Εκτός από το σώμα μας, η σωματική άσκηση, θα συντελέσει και στην γενικότερη υγεία, ευεξία, ενέργεια, φυσική,ψυχολογική και διανοητική κατάσταση του ατόμου, με τρόπο ώστε ο οργανισμός να λειτουργεί καλύτερα και πιο αποδοτικά. Φροντίζουμε λοιπόν δύο φορές την εβδομάδα να κάνουμε κάποιες ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης, και αργότερα σιγά σιγά προσθέτουμε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και δυο-τρεις φορές άσκησης cardio (η αποία μπορεί να είναι υψηλής έντασης ή απλά ένα μισάωρο περπάτημα ή ποδήλατο).

Παράλληλα βάζουμε σε πρόγραμμα και τη διατροφή, όπου αποκλείουμε όλα τα ζαχαρούχα αναψυκτικά και τα ανθυγιεινά ροφήματα και τα αντικαθιστούμε με νερό, φυσικούς χυμούς και πράσινο τσάι(χωρίς προσθήκη ζάχαρης). Ένας καφές την ημέρα (χωρίς προσθήκη ζάχαρης) είναι επιτρεπτός. Τα γεύματά μας ελέγχουμε ώστε να περιλαμβάνουν πρωτεΐνη, υδατάνθρακες αλλά και καλά λιπαρά.

  • 3 ΜΗΝΕΣ + Raspberry Ketone

Οι 3 μήνες είναι ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά επαρκές για να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο σώμα σου και στον οργανισμό σου. Στην περίπτωση που δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα που να σε αποτρέπουν από έντονη σωματική δραστηριότητα, η ένταξη συστηματικής και δυναμικής άσκησης cardio αρχικά δυο φορές την εβδομάδα και ύστερα πιο συστηματικά και με μεγαλύτερη ένταση, θα ενισχύσει τον μεταβολικό ρυθμό σου και θα εκτινάξει τις καύσεις λίπους στο σώμα σου.

Το προγραμμα αυτό μπορεί να ενισχύσει και γρήγορη εναλλαγή έντονης άσκησης 1 με 2 λεπτών με 1 με 2 λεπτά ανάπαυσης, με επαναλήψεις του μοτίβου αυτού για 5 με 10 λεπτά, 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Σημαντικό είναι διατροφικά να επιλέγονται τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και πολύτιμα συστατικά που θα ενισχύσουν τον οργανισμό και θα του δώσουν ενέργεια και δύναμη.

  • Λίγες εβδομάδες + 1 ΜΗΝΑΣ Raspberry Ketone

Εάν δεν είσαι υπομονετικός και γενικά δεν καταφέρνεις να ελέγξεις τον εαυτό σου και να του επιβάλλεις να παραμείνει συνεπής για μεγάλο χρονικό σε μια διατροφή ή δίαιτα, και μονίμως εγκαταλείπεις και απογοητεύεσαι, μάθε πως ακόμα και μερικές εβδομάδες με την βοήθεια του Raspberry Ketone είναι ικανές να σου προσφέρουν σημαντικές αλλαγές, γι’αυτό πάρε κουράγιο και βρες την πίστη και την υπομονή για να συνεχίσεις και να κάνεις ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό σου – Το Raspberry Ketone Plus.

Επειδή το χρονικό διάστημα που διαθέτουμε είναι μικρό η βόηθεια από ένα συμπλήρωμα Raspberry Ketone πραγματικά θα σας εκτοξέυσει. Eίναι πολύ σημαντικό επίσης να φροντίσουμε για την καλή αποτοξίνωση του οργανισμού για να μπορέσουμε να έχουμε ορατά αποτελέσματα. Άφθονη κατανάλωση νερού (και με λίγο στυμμένο λεμόνι μέσα εάν είναι δυνατόν ή μια φέτα λεμονιού ή lime), κατανάλωση αφεψημάτων και ροφημάτων όπως πράσινο τσάι και χυμός από cranberries και τροφών όπως το σέλινο, ο μάραθος, το καρπούζι, οι ντομάτες, τα αγγούρια, που είναι διουρητικές τροφές και ελαχιστοποιούν την κατακράτηση νερού στο σώμα, αλλά και τροφών πλούσιων σε κάλιο όπως οι μπανάνες, το σπανάκι, ο σολωμός και το αβοκάντο που ισοσταθμίζουν και καταπολεμούν το πρήξιμο που προκαλείται από κατανάλωση αλκοόλ ή αλατιού.

Πριν την λήξη του χρονικού περιορισμού που έχεις θέσει (4 ημέρες πριν) και πριν την εμφάνιση που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να μην κάνεις γυμναστική με βάρη και επικεντρώσου στην cardio που θα αυξήσει τις καύσεις και θα σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη.

Την ημέρα της εμφάνισης κατανάλωσε λιγότερο νερό για να γλιτώσεις το πρήξιμο που θα προκαλέσει. Λίγο πριν την μεγάλη εμφάνιση μπορείς να κάνεις 2 λεπτά ασκήσεων για να τονωθούν οι μύες και να δείχνει το σώμα σου πιο γραμμωμένο.

Παρήγγειλε και εσύ το Raspberry Ketone Plus και φτιάξε το δικό σου πλάνο για ένα τέλειο σώμα

Uncategorized

Comments are closed.