Η Δύναμη της Αδινοπεκτίνης και του Raspberry Ketone

Τι είναι η αδινοπεκτίνη (adinopectin)

Η αδινοπεκτίνη είναι μια ορμόνη, η οποία στον ανθρώπινο οργανισμό, συνδέεται άμεσα με τον ρόλο της ρύθμισης των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα, καθώς επίσης και με την κατανομή των λιπαρών οξέων.

Δύναμη της Αδινοπεκτίνης και Raspberry Ketone

 Πώς σχετίζεται η αδινοπεκτίνη με το Raspberry Ketone

Σύμφωνα με διάφορες μελέτες που έχουν λάβει χώρα σχετικά με τη δράση του Raspberry Ketone, το συμπέρασμα είναι πως παρουσιάζει τη μοναδική ικανότητα να εκτινάσσει στα ύψη τον μεταβολικό ρυθμό αυξάνοντας τις καύσεις λίπους και βοηθώντας δραστικά και αποτελεσματικά στο αδυνάτισμα.

Το Raspberry Ketone με τον τρόπο αυτό, φαίνεται να αυξάνει τα επίπεδα της πρωτεϊνούχας ορμόνης αδινοπεκτίνης, η οποία παράγεται από τα λιπαρά κύτταρα με μοναδικό σκοπό τον μεταβολισμό της γλυκόζης και των λιπαρών οξέων.

Έτσι, το Raspberry Ketone, αυξάνοντας τα επίπεδα της ορμόνης αυτής στον οργανισμό, φροντίζει ουσιαστικά για την διατήρηση χαμηλού σωματικού βάρους του οργανισμού. Αντίθετα, τα παχύσαρκα άτομα εμφανίζουν πολύ χαμηλά τα επίπεδα της ορμόνης αυτής.

 Ποια η δράση της ορμόνης αδινοπεκτίνης

Η ύπαρξη της ορμόνης αδινοπεκτίνης διευκολύνει και προωθεί την ικανότητα που παρουσιάζουν οι μύες να μετατρέπουν τους υδατάνθρακες σε ενέργεια την οποία και  χρησιμοποιούν  προς όφελός τους.

Η ορμόνη αδινοπεκτίνη είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού αναλαμβάνει τον ρόλο καταστολέα διαφόρων μεταβολικών διαταραχών, φροντίζοντας για την διατήρηση της υγεία του οργανισμού και αποτρέποντας την εμφάνιση διαφόρων ασθενειών, όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2, η αθηροσκλήρωση και η παχυσαρκία.

 Συμπέρασμα

Το Raspberry Ketone προάγει τη δύσκολη και επίπονη διαδικασία της απώλειας των περιττών και ανεπιθύμητων κιλών με τέτοιο τρόπο, που παράλληλα ενισχύει τον οργανισμό, τον τροφοδοτεί με απαραίτητα συστατικά και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την σωστή λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού.

Αυτό αποτελεί μεγάλο κέρδος, αφού και μετά το πέρας της λήψης του συμπληρώματος διατροφής Raspberry Ketone, ο οργανισμός έχει ενταχθεί σε έναν πιο υγιεινό και σωστό τρόπο ζωής και λειτουργίας. Φροντίζει δηλαδή όχι απλά για την απώλεια των κιλών, αλλά και για την διατήρηση του σωματικού βάρους στα επιθυμητά επίπεδα και μακροπρόθεσμα.

Comments are closed.