Η δίαιτα του Dr. Oz – Η δίαιτα των Raspberry Ketones

Ο Dr. Oz είναι ένας πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό τηλεοπτικός ιατρός, που πολλές φορές με τις εκπομπές του έχει «ταρακουνήσει τα νερά» και έχει παρουσιάσει στον κόσμο έξυπνους τρόπους απώλειας βάρους, με φυσικά και ασφαλή προϊόντα, που θα διαφυλάξουν και θα ενισχύσουν την υγεία τους.

Τον «θρόνο» στις επιλογές του γνωστού ιατρού καταλαμβάνουν τα Raspberry Ketones . Πρόκειται για μια ουσία που παράγουν τα σμέουρα (raspberries) και η οποία παρουσιάζει μοναδικές ιδιότητες στην απώλεια κιλών και πόντων.

Ο Dr.Oz φιλοξένησε στην εκπομπή του και προσέφερε τηλεοπτικό χρόνο σε πολλά άτομα με προβλήματα αυξημένου σωματικού βάρους (άτομα είτε υπέρβαρα, είτε ακόμα και παχύσαρκα), που μπήκαν στη διαδικασία να δοκιμάσουν τα Raspberry Ketones και ήρθαν στην εκπομπή για να μοιραστούν αυτή τους την εμπειρία και με τον υπόλοιπο κόσμο, παρουσιάζοντάς του τα αποτελέσματα της διαδικασίας αυτής.

 Οι κετόνες για το αδυνάτισμα !

Η δίαιτα του Dr. OzΣύμφωνα με τον Dr. Oz, η λήψη των κετονών από τα σμέουρα (Raspberry Ketones), μπορεί να βοηθήσει το κάθε άτομο, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικού βάρους και φύλου, να χάσει από 2 έως και 5 ολόκληρα κιλά την κάθε εβδομάδα λήψης του συμπληρώματος διατροφής με τα Raspberry Ketones.

Προσφέρει δηλαδή η λήψη των Raspberry Ketones μια σταθερή απώλεια βάρους με την πάροδο των εβδομάδων, ενώ παράλληλα :

  • ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού
  • τονώνει το ανοσοποιητικό του σύστημα
  • προωθεί την αποβολή των επιβλαβών τοξινών
  • αυξάνει τον μεταβολισμό και τις καύσεις λίπους
  • χαρίζει ενέργεια
  • προσφέρει ισχυρότατη αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο γιατρός χαρακτήρισε τα Raspberry Ketones, πρόκειται για το νούμερο 1 «θαύμα μέσα σε ένα μπουκαλάκι» !

 Έχει αποτέλεσμα ;

Είναι λογική η επιφύλαξη πολλών ανθρώπων σχετικά με τα διατροφικά συμπληρώματα. Στις μέρες μας που εκατοντάδες προϊόντα έχουν κατακλύσει την αγορά και μάλιστα με πολλά από αυτά να είναι «απάτες», είναι απόλυτα λογικό ο κόσμος να θέτει υπό αμφισβήτηση κάθε τι που του προτείνεται και να είναι διστακτικός.

Τα Raspberry Ketones όμως, είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν! Ξεικινώντας λοιπόν από μια βάση, όπου αναφερόμαστε σε ένα εντελώς φυσικό προϊόν, διασφαλίζουμε ένα σωστό και υγιές αδυνάτισμα που δε θα βλάψει τον οργανισμό. Μιλάμε δηλαδή για ένα προϊόν με μηδενικές παρενέργειες !

Επιπροσθέτως, τα Raspberry Ketones, διευκολύνουν την λειτουργία του εντέρου. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά, διασπώντας το λίπος, τα Raspberry Ketones, το αποβάλλουν μέσω της διαδικασία της κένωσης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται και δραστική αποβολή και άλλων τοξινών από το σύστημα.

Με απώλεια βάρους έως και 7 κιλά την πρώτη εβδομάδα λήψης του προϊόντος με βάση τα Raspberry Ketones και από 2 έως και 5 κιλά την κάθε ακόλουθη εβδομάδα λήψης, το αδυνάτισμα είναι εξασφαλισμένο και μάλιστα με τον πιο υγιεινό, ξεκούραστο και ανώδυνο τρόπο !

 

Comments are closed.