Αδυνάτισμα με … γεύση καλοκαιριού !

Καλοκαίρι & Αδυνάτισμα

Το καλοκαίρι, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, αγχωνόμαστε για το βάρος μας και φυσικά για αυτά τα αντιαισθητικά παχάκια που έχουν δημιουργηθεί. Ειδικά μπροστά τη θέα της παραλίας και του αποκαλυπτικού μπικίνι που δεν καλύπτει καμία από τις ατέλειές μας, το στρες ανεβαίνει στα ύψη και “χτυπάει κόκκινο” !karpouzi-raspberry-ketones-greece

Αποτέλεσμα ; Μέσα σε μια ανεξέλεγκτη κρίση άγχους αποφασίζουμε να καταπιαστούμε με οποιαδήποτε τραγική και επικίνδυνη δίαιτα πέσει στα χέρια μας και μας υποσχεθεί γρήγορη και δραστική απωλεια βάρους.

Είναι όμως πραγματικά σωστό αυτό γιαα το σώμα αλλά και για την υγεία μας ; Βοηθάει αυτή η διαδικασία στην απώλεια βάρους ή τελικά δημιουργεί μόνο προβλήματα ;

Δίαιτες express που ενέχουν κινδύνους …

Οι δίαιτες express, αν και σύμφωνα με όλους τους γιατρούς και τους διατροφολόγους αποτελούν ΑΠΕΙΛΗ για τον οργανισμό και για την υγεία του ατόμου, ωστόσο δεν παύουν ΠΟΤΕ να έχουν φανατικό κοινό που τις ακολουθεί πιστά και τις εφαρμόζει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι απότομες αυτές αυξομειώσεις βάρους που προκαλούνται με τις δίαιτες express (το λεγόμενο φαινόμενο γιο-γιο) έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη γενικότερη λειττουργία του οργανισμού αλλά και στον ίδιο τον μεταβολικό ρυθμό του, που από κάποια στιγμή και ύστερα πέφτει ριχνοντας τις καύσεις λίπους που πραγματοποιεί.

Τα φρούτα είναι ΠΑΝΤΑ λύση !

Τα φρούτα μαζί με τα λαχανικά ήταν και θα είναι πάντα μια εξαιρετική τροφή, υπέρμαχος της υγείας και της καλής λειτουργίας του οργανισμού.

Επίσης με τα φρούτα, το άτομο, μπορεί να πάρει πολλά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες και παράλληλα να ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ !

Ιδανικότερα για αδυνάτισμα είναι τα φρούτα που παρουσιάζουν πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό. Ειδικά μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες, μια δίαιτα με φρούτα μπορεί να μας γλιτώσει και από την αφυδάτωση !

Καρπούζι : Το μαγικό του καλοκαιρινού αδυνατίσματος !

Το καρπούζι είναι ένα φρούτο που το μεγαλύτερο μέρος του (σχεδόν το 92 %) αποτελείται από νερό. Μια φέτα καρπούζι περιέχει μόλις 47 θερμίδες και είναι πολύ πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά όπως :

  • φυτικές διαιτητικές ίνες
  • κάλιο
  • κιτρουλίνη (ισχυρή διουρητική ουσία)

Μια δίαιτα με καρπούζι εκτός από πολύ δραστική είναι και πάρα πολύ απολαυστική, αφού πραγματικά “μυρίζει καλοκαίρι” !

ΣΥΜΒΟΥΛΗ :

Εάν επιθυμείτε να επισπεύσετε τα αποτελέσματα και να χάσετε βάρος γρηγορότερα, μπορείται να ακολουθήσετε μια διατροφή πλήρη σε φρούτα και λαχανικά που θα εξασφαλίσει ΟΛΑ τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να λαμβάνετε και ένα δραστικό συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους !

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ :

Εμείς σας προτείνουμε ένα δραστικό και 100 % φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα με εκχύλισμα από το γνωστό σούπερ-φρούτο Raspberry (σμέουρο), με την δραστική αδυνατιστική ουσία Raspberry Ketone.

Το Raspberry Ketone Plus είναι η ιδανική λύση για το καλοκαιρινό σας αδυνάτισμα !

Για πληροφορίες σχετικά με το Raspberry Ketone Plus πατήστε εδώ !

Uncategorized

Comments are closed.